Home » General après-ski party

General après-ski party

Omdat een paar dagen skiën nog steeds niet onder essentiële reizen valt maar we toch allemaal zo hard uitkijken naar een feestje. Organiseren we op zaterdag 27 februari onze General après-ski party.

Een avond genieten van je favoriete Oostenrijkse gerechten, drank en uiteraard  de bijpassende après-ski muziek verzorgd door DJ TOKO vanaf 20u tem middernacht.

Om ons ook echt in de Alpen te wanen, zullen er ook livebeelden zijn van de buitentoog op terras  van  Herr Dumon, afkomstig uit 2290 en uitbater van hotel Hechenmoos in Kitzbühel. Hij zal zijn camera zo plaatsen dat we elke sneeuwvlokje dat er valt ook live kunnen volgen. 

 

Bestel hieronder je favoriete Oostenrijks gerecht en/of party-box, vanaf 25€ ontvang je van ons een gratis link om deel te nemen aan de party. Enkel een toegangsticket kopen kan ook via onderstaande link voor 5€. ( Hier staat de uitleg hoe je kan deelnemen )

 

Gerechtjes bestellen kan zowel op vrijdag 26/2, zaterdag 27/02 als zondag 28/02 telkens tot 16u. Om de party-boxen tijdig geleverd te krijgen, moet je bestelling binnen zijn voor donderdag 25/02 23u . We leveren in Vorselaar, Grobbendonk, Bouwel, Pulle, Pulderbos, Zandhoven, Zoersel, Wechelderzande, Lille, Poederlee en Herentals.

 

Bestel jouw après ski Party-box

Hiermee krijg je toegang tot onze online Après-ski party.

Let op! Als je voor minimum 25 € een party-box en of onze heerlijke Oostenrijkse suggesties bestelt, is deze toegang reeds inbegrepen.